Online σεμινάριο Real Estate 60 ωρών | Ellika Real Estate Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Online σεμινάριο Real Estate 60 ωρών | Ellika Real Estate

  • Vassilis Asteriadis | Manager of Ellika North | 25/10/2023 | 3 λεπτά
seminario real estate ellika real estate

Το Ellika Real Estate σε συνεργασία με το Potamianos Group και κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του IEK Ακμή, σας παρουσίαζει το το νέο πιστοποιημένο online σεμινάριο Real Estate με τίτλο «Εισαγωγή στη Μεσιτεία Ακινήτων».

Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη μας συνεργασία με το IEK AKMΗ προχωρήσαμε σε βελτίωση του σχεδιασμού και της ύλης για το νέο σεμινάριο.
To τωρινό σεμινάριο, όπως και το προηγούμενο, μπορεί να είναι 60 ωρών, αλλά υπάρχουν ορισμένες πολύ βασικές αλλαγές.

Από τη μία το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επένδυσε στην αναβάθμιση της πλατφόρμας και αυτό άλλαξε πολύ τα δεδομένα και τις δυνατότητες που μας δόθηκαν. Aπό την άλλη το Ellika Real Estate και το Potamianos Group, αναλύσαμε τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά των ακινήτων αλλά ιδιαίτερα επενδύσαμε πολύ χρόνο στο να μιλήσουμε με νέους συνεργάτες που ξεκινάνε την καριέρα τους στη μεσιτεία ακινήτων και ανα σχεδιάσαμε το πρόγραμμα αλλά και την ύλη του σεμιναρίου.

Ας κάνουμε μια πλήρη ανάλυση του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ, εγώ απλά πρέπει να σταθούμε στα βασικά :
Η νέα πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα με το πέρας του κάθε live μαθήματος να:
•    έχεις αυτόματα τις σημειώσεις του μαθήματος
•    ξαναδείς την εισήγηση σε video
•    εξετάσεις τις γνώσεις σου με ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων

 

real estate seminario

 

Τι ύλη καλύπτει το σεμινάριο Real Estate;

Ο σχεδιασμός της ύλης καλύπτει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μεσιτείας ακινήτων.

Για αυτόν τον λόγο, επιλέξαμε ένα υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας, κατά το οποίο τουλάχιστον το 10% των μαθημάτων θα γίνει δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Ακμή.

Για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να είναι μαζί μας σε αυτά τα μαθήματα, το ίδιο μάθημα θα γίνει ξεχωριστά live, μέσω πλατφόρμας.

Στην περίπτωση που κάποιος, δεν προλάβει να είναι παρόν σε κάποιο μάθημα, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή το μάθημα σε video, να δει τις σημειώσεις και να υποβάλει απορίες μέσω της πλατφόρμας.

Στην πλατφόρμα, αναλύονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη κτηματαγορά, τον ηλεκτρονικό φάκελο, αλλά και τις νέες τάσεις σε Marketing και Social Media.

Σε κάθε μάθημα, οι εισηγητές μεταφέρουν επιτυχημένα τα επιστημονικά δεδομένα, αλλά και την εμπειρία τους ώστε να υπάρχει προσαρμογή της ακαδημαϊκής θεωρίας στην Ελληνική πρακτική, η οποία γνωρίζουμε ότι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η Εκτίμηση ακινήτων (που σε αυτό το σεμινάριο επικεντρώνεται στα οικιστικά ακίνητα) είναι ολοκληρωμένη και παρουσιάζεται και με πρακτικά πραγματικά παραδείγματα από την εγχώρια κτηματαγορά. Ο σχεδιασμός πωλήσεων και διαπραγμάτευσης έχει βάση τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μεσίτες και θα αναλύσουμε τον τρόπο αντιμετώπισης τους αλλά και επιτυχίας.

Τι πιστοποίηση έχει το σεμινάριο Real Estate;

Μετά την επιτυχής ολοκλήρωση των τελικών εξετάσεων, θα χορηγηθεί σε όλους τους επιτυχόντες βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ACTA [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

 

Πότε θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Real Estate;

Ημερομηνία Έναρξης: 20 Νοεμβρίου

Μέρες διεξαγωγής: Δευτέρες & Τετάρτες

Ώρες διεξαγωγής: 17:30 – 20:30

Διάρκεια: 60 ώρες

Κόστος σεμιναρίου: €550 – με δυνατότητα άτοκων δόσεων

* Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, άνεργους και εταιρικά πακέτα*

 

Δες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο Real Estate εδώ.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο … μάθημα!

Share this post

Διαβάστε επίσης

parthenon-ellika-realestate Νέα της Αγοράς

18/09/2023

Ελληνική κτηματαγορά : Σεπτέμβριος 2023 | Ellika Real Estate

Ο Αύγουστος, αν και θεωρείται από πολλούς ως ένας μήνας ξεκούρασης, υπάρχει ενδιαφέρον στο να δούμε πως περίπου κινήθηκε η κτηματαγορά κατά τη διάρκεια του μήνα.   Πως πήγε η τουριστική...

Διαβάστε περισσότερα
Νέο άντρας μεσίτης κρατάει ένα χαρτοφάκελο με ακίνητα που θέλει να δείξει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές Αγορά Ακινήτων

30/01/2023

Θα αυξηθούν οι τιμές των ακινήτων το 2023; | Ellika Real Estate

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα. Σε συνέχεια του άρθρου του Δεκεμβρίου, που είχε τη μορφή απολογισμού για το 2022, πατροπαράδοτα και φέτος θα προσπαθήσω να κά...

Διαβάστε περισσότερα
επενδυση-κτηματαγορά-2022 Νέα της Αγοράς

19/12/2022

Ελληνική κτηματαγορά : Νοέμβριος 2022 | Ellika Real Estate

Ποια είναι η κατάσταση στην ελληνική κτηματαγορά για τον μήνα Νοέμβριο; Θα ήθελα να ξεκινήσω με μια αγαπημένη μου φράση από τον πρώτο μου εργοδότη:  «Για να τολμήσεις μια πρόβλεψη οικον...

Διαβάστε περισσότερα
ellika real estate - nea tou noemvri Νέα της Αγοράς

01/12/2023

Ελληνική κτηματαγορά: Νοέμβριος 2023 | Ellika Real Estate

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που πατροπαράδοτα ξεκινάμε τις στατιστικές και  αναλύσεις για την πορεία της κτηματαγοράς για όλο το έτος. Ωστόσο φέτος είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κ...

Διαβάστε περισσότερα
Ενοικίαση σπιτιού και κατοικίδια: Τι πρέπει να ξέρω; Ενοικιάσεις Ακινήτων

10/05/2023

Ενοικίαση σπιτιού και κατοικίδια: Τι πρέπει να ξέρω; | Ellika Real Estate

​ Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές αλλαγές τόσο σε νομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο σε ότι αφορά τα κατοικίδια συντροφιάς και γενικότερα την αντιπετώπιση τους. Τι προβλέπεται ...

Διαβάστε περισσότερα